7. jul. 2014

HOME SWEET HOME

Så har jeg været i Danmark i to og en halv uge - og jeg nyder det! Jeg savner selvfølgelig USA, min værtsfamilie og alle mine venner (ret så meget endda), men der er nu alligevel ikke noget som at være hjemme.

Sidst jeg skrev her på bloggen befandt jeg mig jo stadig i Michigan. Inden jeg ankom til Danmark tilbragte jeg to nætter i Washington D.C. på Explorius' "Year End Camp". Vi var vist omkring 40 Skandinaver på campen, og det var super hyggeligt! Vi havde en hal dag med sightseeing, hvor vi så alt, der er værd at se (Næsten i hvert fald), shoppede lidt (MEGET lidt, det var ikke fordi vi havde sådan suuuuper meget plads i vores kufferter) og så havde vi nogle møder omkring det at skulle tilvænne sig den danske kultur igen osv. Jeg ville et eller andet sted bare gerne hjem, og kunne ikke rigtig finde ud af, om jeg lige orkede den camp der, men jeg blev rigtig positivt overrasket - jeg synes, det var en super fin måde lige at få sluttet året af på, og tale med nogle af de andre (nu tidligere) udvekslingsstudenter. Jeg var så heldig at komme på samme camp som min NYC-Soft-Landing-Camp buddy Therese, og vi skulle endda dele værelse igen og alt muligt, så det kunne jo ikke blive bedre! 
Vi har faktisk allerede lavet reunion, hvor vi lavede den helt store to-dages turist-i-København-sightseeing-tour (Hun kom hele vejen fra Varde, så det skulle satme gøres ordentligt), med Adrian vi også var i Washington med. Super hyggeligt, og virkelig skønt at gense København - Danmark er nu dejligt!

The Capitol

Sødeste Therese og jeg

The White House

Michigan forever in my heart <3

World War Two Memorial

Korean War Memorial

Reflection Pool and Washinton Monument

Lincoln Memorial

Lincoln Memorial

Nyboderrrrrrr

Den kære lille Havfrue

Adrian, Therese og jeg - #reunion

Gefionspringvandet

Therese og jeg

Nyhavn

Rosenborg Slot


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!