3. jun. 2014

LATELY

Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle lidt om, hvad jeg har rendt rundt og lavet det sidste stykke tid:

Vi filmede vores "school celebration video" her forleden - hvilket indebærer, at alle skolens sportshold og klubber forberedte et eller andet, de skulle "vise" og så gik min broadcasting teacher rundt med et videokamera og filmede det hele, og det sætter vi så sammen til en video. Eftersom jeg er i broadcasting klassen, får jeg et lille sneak peek ind i mellem, og jeg skal lige love for, at det er sjovt. (Det aller første klip er af vores principal der kører rundt på trackken på en stor motorcykel, og lejer rigtig rå - hvilket hun ikke rigtig er, haha) Den sidste del af videoen er en hel masse traktorer og trucks der trækker disse vogne rundt fyldt med unger på halmballer, hahaha, only in Whittemooooore!

My 4x8 relay team - Hickman, Fenslau, Aria, and I. Best girls evaaaah <3
Clayton, my long distance buddy, haha

Jeg har også været til mit aller sidste track meet. Hvor er det trist, at sæsonen er ovre allerede... jeg havde så meget sjov, og vores team havde et super sammenhold, så det var så fedt, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at være en del af det. Jeg har været plaget af skader, så det var ikke det vilde jeg kunne præstere (selvom jeg dog fik hevet et par medaljer hjem, wuhu) men på trods af det, var det så fed en oplevelse! Go traaaack <3


Dalton and I
I søndags var der graduation på min skole. Eftersom jeg er junior deltog jeg ikke, men jeg var da (selvfølgelig) til stede - dels for at hjælpe broadcasting (vi optog det hele og streamede det live på vores hjemmeside) og for at ønske alle mine små senior Cardinals tillykke. Det er så mærkeligt, at alle seniors er væk... der er helt tomt på skolen, og halvdelen af mine klasser er praktisk talt tomme, haha. I miss them already :(
Men anyway, graduation var præcis som man så det på film med laaaange taler fra vores principal, salutatorian, vores co-valedictorians, og andre vigtige mennesker - og så blev det sluttet af med diplomas og den obligatoriske "lad os alle kaste vores caps så højt op i luften vi kan".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!