3. jun. 2014

FLIGHT TICKETS

Jeg har forresten helt glemt at nævne noget ellers ret så vigtigt:
Jeg har modtaget mine flybilletter til hjem rejsen.

Jeg vidste jo godt, at det ville komme før eller siden, og jeg har faktisk været en anelse utålmodig, eftersom jeg var en af dem, der fik dem aller senest... men da jeg åbnede min telefon og så mailen fra Explorius, fik jeg alligevel et lille stik i maven. June 16 stopper mit eventyr i Michigan. Så smutter jeg lige på Year-End Camp i Washington D.C. et par dage, og så er det ellers hjem til Danmark. Jeg glæder mig som en sindssyg til at komme hjem, det er jeg slet ikke i tvivl om. Men på samme tid har jeg ikke den mindste lyst til at forlade USA. Åh, hvor er det altså svært.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!