5. apr. 2014

TRAVEL LIFE

Så har spring break 2014, del 1, nået sin ende. Det har været en skøn uge i  Tennessee/Kentucky med masser af oplevelser (Including tur til Mammoth Cave, Kentucky Horse Park, Downtown Nashville, tanning, shopping, og MASSER af country music), som jeg vil uploade lidt billeder fra så snart jeg har wifi og computer fremme på samme tid. Det har været lidt trist at skulle forlade Tennessee - der var nu dejligt - MEN spring break del 2 venter lige om hjørnet, så jeg klager ikke:
Jeg sidder ligenu i Atlanta Airport, Georgia. Jeg er nemlig på vej til Hawaii! Yes manner! Det var dog lidt tough; vi kørte hele vejen fra Kentucky til Saginaw i går (en tur på omkring ti timer) og var først ved vores motel omkring midnat, så jeg har kun fået omkring fire timers søvn i nat... men jeg O er iført comfy tøj og har medbragt nakkepude, så regner med at kunne slappe lidt af på flyveturen til Honolulu. Hold nu op, hvor jeg glæder mig!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!