11. apr. 2014

SURFING PICURES

Så fik jeg overført mine surfing pictures til min computer! Jeg må sige, at jeg følte mig en del mere cool, end jeg ser ud, hahaha... men jaja, det var første gang, og jeg havde det sjovt, så det er okay.

Surfingen foregik sådan, at vi allesammen lå på vores boards ude i vandet og ventede på, at en god bølge kom forbi. Når man så så en bølge, der så god ud, skyndte man så at vende rundt (så man facede stranden) og paddled alt hvad man kunne (altså med armene, ik?), så det gik så hurtigt som muligt (The Instructor sagde, at man i teorien skulle have sammen fart som bølgen for at det blev rigtig godt, men det var altså ret så svært... specielt fordi man blev VIRKELIG træt i armene at at paddle rundt hele tiden. Jeg kan endda stadig mærke det i mine skuldre, og det er tre dage siden!). Når man så havde fanget bølgen, skulle man gribe fast med begge hænder på boardet og hive sig op, så man sad på knæene, og derfra skulle man så rejse sig "helt" op. Det tog et par gange lige at fange fidusen, men når man så endelig havde den, var det faktisk bare super sjovt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!