7. apr. 2014

HAWAII // day twoExhaaaausted surfersUkulele shop!


I dag var vores første "rigtige" dag, og programmet lød på surf lesson og Catamaran Tour. Vi er i alt 102 udvekslingsstudenter på denne tur, og de er derfor nødt til at dele os lidt op - stakkels surfing instruktør, hvis han skulle holde øje med 102 foreigners, siger jeg bare. Men ja, vi er derfor delt op i fire grupper: blue, red, green and yellow. Disse grupper beholder vi hele ugen, så når vi skal køre i bus osv deler de os op på den måde.
Anyway, morgenmaden blev serveret klokken 7:15am, og klokken 8:15am mødtes vi alle sammen i Lobbyen og gik straks mod stranden, hvor vi tilbragte hele dagen. Jeg have først surf lesson klokken 1pm og Catamaran Tour kl 3pm, så jeg havde hele formiddagen til at tanne og lege vandhund. Omkring klokken 11:30am gik jeg med nogle andre fra blue group ud og spiste frokost; Vi tog på Duke's, som alle vores coordinators havde rost til skyerne - og det var da også super lækkert!
The surf lesson startede som sagt klokken 1pm. Vi startede med noget teori (how to paddle, hvordan man nemmest får rejst sig op, sikkerhed etc etc), og bagefter gik vi hen til hver vores surf borad, som lå sikkert i vandkanten, for lige at øve at rejse sig op på boardet. SÅ var vi klar til at surfe... eller næsten da; vi skulle nemlig liiiiige paddle hele vejen ud i vandet. Hold nu op, det var ikke lige sådan, skal jeg hilse og sige! Vi var alle sammen totalt færdige da vi var like halvvejs ude, hahaha, det er satme hårdt! Men vi klarede det da, og så begyndte det sjove ellers! Jeg fik fanget nogle ret gode bølger et par gange, vil jeg sige! (der var nogle prof piger, der tog billeder af os mens vi surfede, og dem får vi på onsdag - så I skal nok få beviser på, at jeg rent faktisk ikke var helt elendig! ;) )
Direkte efter surfing skulle vi på Catamaran Tour, som egentlig bare var en tur med en båd. Det var totalt dejligt afslappende efter de VOLDSOMME fysiske anstrengelser til the surf lesson, haha.
Efter bådturen havde vi free time, hvor vi bare gik rundt og kiggede butikker, indtil klokken 6:45pm, hvor vi alle, igen, mødten i lobbyen for at gå mod vores dinner - som stod på pizza buffet, yeah.

Super lækker dag, men lækkert vejr, lækre oplevelser, og lækre mennesker!

2 kommentarer:

  1. Camilla Rikke Gross7. april 2014 kl. 09.17

    Jeg er overhovedet ikke misundelig... næh nej, det er da helt vidunderligt at sidde herhjemme i gråt vejr og have kedelige timer dagen lang! Eller ikke! Gid det var mig, der kunne gå rundt i shorts og tage billeder af palmer og shoppe langs stranden. Hmpf, tan lige lidt ekstra for mig, nu når jeg skal klare mig gennem de sidste 26 dage af gymnasiet (shiat, jeg er færdig lige om lidt!!!!). Have fun, love. Miss you and LOOOOOOOVE you <3 <3 <3

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!