6. apr. 2014

HAWAII // day one

SÅ er jeg endelig fremme! Efter 13 timers (problemfri - heldigvis!) rejse landede jeg i Honolulu Airport, klokken 2pm lokal tid. Så fik jeg fat i min kuffert (der for en gangs skyld var en af de første på båndet!), og mødtes med resten af Belo gruppen. Cirka ti minutter senere blev vi samlet op af en bus og kørte mod hotellet, hvor vi var fremme efter omkring en halv time. Så blev vi tjekket ind og fik tildelt værelser, som vi straks smed vores kufferter ind på, og så var det ellers ud og udforske området! Som I kan se på billederne ligger hotellet ti sekunders gang fra stranden, så det er virkelig lækkert! Langs stranden er der en lang "shopping street" fyldt med butikker, restauranter etc., super praktisk.

I morgen står den på surfing lessons og Catamaran Tour, så det skal nok blive sjovt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!