10. apr. 2014

HAWAI'I // day five
Dagen i dag har været helt fantastisk! (Ligesom alle de andre, haha). Vi startede ud allerede klokken 6:45 med morgenmad, eftersom vi allerede klokken 7 skulle afsted. Vi var delt op i to, så det ene hold skulle ud og snorkle og det andet hold skulle ud og hike, og så bytter vi på fredag - jeg var med snorkle-gruppen. Køreturen til Hanauma Bay varede omkring tyve minutter, hvor vi imens fik safety briefing og hjælp til vores dykkerudstyr, så vi var klar, når vi ankom. The bay var Så smuk, og vandet var SÅ klart, og der var super mange koraler, og frisk, OG VI SÅ EN SEA TURTLE!!!!!! Haha, det var sådan vores ultimative goal, og da vi så den var vi bare sådan helt "omg omg omg" og pointede til den, og viftede med armene (altså under vand, ikk), haha, det var bare så uvirkeligt. Men virkelig cool! Mak skulle have en snorkeling buddy, så man sådan kunne look out for each other, og mine to buddies var Emilie (Danmark) og Anna (Sverige). Vi rockede for vildt til det der dykkeri, og var derude i næsten to timer - tiden gik simpelthen så stærkt! Emilie havde et underwater camera med, så jeg vil se om jeg kan få fat i de billeder på et tidspunkt.
Efter vores successfulde snorkeltur lå vi og tannede i et par timer, og klokken tolv tog vi tilbage til hotellet. Så fik vi lunch (Vietnamese - SO good), og lagde os ned på stranden, hvor vi tannede indtil vi kom op med den amazing idea at vi da skulle rente et paddle board! Så der gjorde vi selvfølgelig, og nøj, hvor var det skægt! I starten var vi virkelig ynkelige og fald literally i hvert tiende sekund, men hold nu op, hvor vi fik ondt i mavemusklerne af grin. Efter et stykke tid fik vi dog nogenlunde styr på det, og da vi skulle give dem tilbage paddle boardede vi elegant ind til the shore... indtil en store bølge kom og væltede os omkuld... så meget for den prof-hed.
Så skyndte vi os til hotellet, took a shower, og så var det afsted til et stort mall i nærheden og BUBBA GUMP SHRIMP CO., hvor vi spiste dinner, super lækkert. Efter dinner shoppede vi i et par timer, og så var det ellers tilbage til hotellet, hvor vores surfing pictures-cd's lå og ventede på os! Jeg er så bare den heldige indehaver af en MacBook Air, der som bekendt ikke har noget cd-drev, så jeg kan ikke få dem over på min com endnu, fedtfedt. Nå, jeg skal nok finde på noget, så I kan få at se, hvor prof jeg var!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!