12. apr. 2014

HAWAI'I // day eight, last day in paradise

Walking to Diamond Head
View from Diamond Head
View from Diamond Head
View from Diamond Head
Lena (min running buddy) og jeg

Emilie og Anna
Emilie, jeg, og Anna... I'm really gonna miss those girls :(
Syvende dag på Hawai'i blev for mit vedkommende brugt på at få noget (tiltrængt) motion. Vi blev nemlig (ligesom i onsdags) delt op i to grupper, hvor den ene gruppe var ude og hike og den anden var ude og snorkle. Eftersom min grupper var ude og snorkle onsdag, skulle jeg i dag ud og hike. Vi startede klokken ni med noget stretching, og derefter skulle vi gå i omkring en time, for at komme til Diamond Head. Først her kom vi til den rigtige hike - at komme op på toppen. De fleste kørte den sikre stil med at gå hele vejen op, men der var fem (inklusiv mig selv), der valgte at løbe i stedet. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg cirka halvvejs oppe bandede ret så meget over mit valg, for hold nu helt maglemose, det var hårdt! Der var stort set ingen skyer, så solen stod lige ned i hovedet på mig, OG det the path vi fulgte var ikke suuuuper jævn OG der var en milliard trapper. Mindst. Ja, som I nok kan høre, havde jeg det hårdt, haha, men jeg endte da med en delt førsteplads (Ikke fordi det er noget jeg lægger vægt på eller noget ;-) )
The view var SÅ smukt på toppen, så det var totalt alle mine smerter værd... eller noget. Ej, det var fantastisk! Så fantastisk, at jeg fik fornyet energi og valgte at løbe hele vejen ned igen med en af mine veninder, hahaha.
Da vi var nede igen spiste vi alle shave ice (Som btw var viiiirkelig godt), og så satte vi kursen mod hotellet - denne gang i bus, så vi ikke behøvede at gå hele vejen :P

"Hjemme" i Waikiki gik Emilie (DK), Anna (SE) (mine Hawaii-bestiiiiiiies) og jeg på marked og købte souvenirs, spiste sushi på stranden, og bare nød den sidste tid sammen i fulde drag.

Klokken fire var det igen afsted med busserne - denne gang til the west side of the island, hvor vi skulle deltage i en traditionel Hawaiiansk luau! Det var super sjovt at prøve; der var traditionel Hawaiiansk mad, en masse forksellige aktiviteter (blandt andet lei-making og body paint) og et stort show med hula dans, fire tricks og Hawaiiansk musik. Det var en intet mindre en fantastisk måde at afslutte et intet mindre end fantastisk trip!

Tilbage på hotellet (omkring klokken 10pm) lavede vi evaluering, og så samledes vi alle i vores breakfast rum for at chille en sidste gang og signere hinandens trip t-shirts.

Det har været en AMAZING uge, fyldt med masser af oplevelser og dejlige mennesker. Jeg har fået (endnu flere) venner fra hele verden (Vi har allerde planlagt reunion!), og har lært en masse om ikke bare Hawaiiansk kultur, men også generel Amerikansk og alverdens andre landes skikke, traditioner og sprog. Det har utrolig sjovt, spændende, og lærerigt, og jeg har simpelthen så glad for at komme på dette trip. Det er virkelig once in a lifetime, og ikke noget jeg ville have gået glip af for alt i verden. Mahalo Belo USA!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!