22. mar. 2014

TWO WEEKS OF TRACK AND FIELD

Track and field practice har nu været i gang i to uger, så nu ville jeg lige komme med en update på det; jeg elsker det! Det er virkelig hårdt, med en masse løb og styrketræning, men det er skønt at blive tæsket rigtig igennem. Vores første meet er mens jeg er på Hawaii, hvilket jo lidt ærgerligt (men altså, nu snakker vi jo HAWAII, så det går nok), men jeg glæder mig bare til det næste meet. Der er jo en masse forskellige discipliner i track, og hver atlet kan vist deltage i fire forskellige per meet, og coach og jeg har snakket om, hvilke jeg skulle deltage i. Vi er så kommet frem til, at jeg (indtil videre i hvert fald) skal stille op i 1 mile, 2 mile, 2 mile relay, og 800m, så det skal nok blive spændende! Det var de discipliner jeg helst ville stille op i (jeg skal ikke nyde noget af hurdles eller shotput etc, haha det ville være et kønt syn), så jeg er super glad for, at hun lader mig træne op til alle mine første prioriteter. 

Her for et par dage siden skete der så noget, der ikke var så heldigt: Jeg fik shin splints. For fa'en da, nu gik det lige så godt. Jeg fatter det ikke, jeg synes jeg passer så godt på, og alligevel får jeg altid skader... the downside of being extremely competitive........ oh well, jeg har bare lavet ekstra styrke og ligget med is på, og krydser fingre for, at jeg snart er fit for fight igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!