9. mar. 2014

ICE SHOW

Nogle af de andre udvekslingsstudenter fra området kom også og så showet
Fra venstre: Booba (Kellys søster), Mariah (Bridgets fætters kæreste), Bridget, Penny (Host dad's søster), Kelly (host mom), og jeg. 

Huron Hockey and Skating Association (aka min skøjteklub) holdt fredag og lørdag deres årlige afslutningsshow. Jeg var så heldig at få lov til at være med - og så endda som "guest skater". 
Hele showet var super gennemført; alle havde fået kostumer fra et Company, der laver "rigtigt" dansetøj osv, så de var super flotte, der var spotlight og forskelligfarvede lys, og kulissen og rekvisitter var heller ikke helt dårlige. Temaet var "Peace, Love and Strenght" og jeg løb til "Je Suis Malade" (Skud ud til Tylle og al hans improvisationstræning :D), hvilket jeg længe gerne har villet, så det var skønt at det kunne lade sig gøre. 
Showet gik meget godt, selvom der var lidt (læs: ret så meget) krise. Fredag gik alt som planlagt, men lørdag var jeg så ualmindeligt smart at glemme min kjole derhjemme. Og først opdage det da vi var ankommet til hallen. Hold nu op jeg panikkede. Vi bor nemlig like en halv time fra hallen, så selvom Kelly skyndte sig afsted, var det ikke sikkert at hun kunne nå tilbage i tide. Så jeg varmede op og prøvede at få tankerne lidt hen på noget andet, men honestly fremmede jeg ret så meget ud... Kelly kom så tilbage med kjole imens nummeret lige før mig var på isen. Så jeg spurtede ind i omklædningsrummet, tog kjolen på, sad på gulvet og bandt den ene skøjte, mens en af de andre guest skarers mor bandt min anden skøjte og en af mine veninder lukkede min kjole bagpå. Hold nu op, det var hektisk, MEN VI NÅEDE DET!!!! Seriøst crazy. 

Efter showet tog vi på G's for at spise pizza - Bridget var ret så begejstret for sin Meatlovers with extra bacon. 

Nu er skøjtesæsonen helt officielt slut, så fra nu af kommer al min tid til at gå med track, som begynder i morgen! Uha, det bliver spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!