1. mar. 2014

GOODBYE CHEER - HELLO TRACK








I går spillede basket-drengene deres sidste kamp for sæsonen (de vandt btw. Wuhu, go Cardinals!!!) - og cheerleading stopper dermed også. Det er så mærkeligt, at jeg aldrig nogensinde kommer til at cheere for W-P igen. Tøserne på mit cheer squad er nogen af mine bedste venner, og vi har simpelthen haft så mange gode stunder sammen. Min coach er også noget helt specielt, idet hun lige fra dag et virkelig tog mig under sin vinge - og det var også hende, der introducerede mig til min nye familie. 
Det er så trist, at det hele bare slutter nu, men jeg hat mange gode minder i bagagen, som jeg helt sikkert ikke ville have været foruden! 

Men når noget ender, er der noget nyt, der begynder; i dette tilfælde er det track season, der står for døren! Jeg glæder mig super meget til at komme i gang, og er sikker på, det nok skal blive sjovt! Jeg var i dag til fem timers speed camp på min skole, hvor der kom nogle college coaches ind, og så trænede vi ellers bare hurtighed og teknik. Super fedt! (Til sidst var der forskellige konkurrencer, og jeg vandt wall sit, wuhu! The prize var et gavekort til en footlong hos Subway, bumbum. :D)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!