1. mar. 2014

FEEDING AMERICAI går havde vi sne fri. Igen. Jeg tror ikke, vi har haft en hel skoleuge siden jul. Oh well, sådan er det jo - jeg håber bare, at vi ikke får alt for mange ekstra dage i slutningen af året. 

Men i hvert fald, vi dedikerede dagen til velgørenhed! Vi tog over til the elementary, hvor der kom en kæmpe lastbil FYLDT med mad til de i området, der har brug for det. Det kom i papkasser på skole paller, så vi skulle have alle papkasserne af pallen, åbne kasserne og have sorteret al maden. Og hold nu op, hvor var der meget - der var alverdens slag brød, cereal, kager, slik, kød, dåsemad, sodavand osv osv. Det tog fem timer for omkring tyve mennesker at få det hele ordnet. Puha. Specielt brød var der meget af. Og kage! Der var SÅ mange af sådan nogle "færdige" kager, det var helt ekstremt! Men anyway, vi havde det sjovt imens, så det var faktisk helt okay - og da vi var færdige fik vi lov til at tage, hvad vi ville have! Bridget og jeg fyldte en hel papkasse med gode ting og sager, hæhæh, win!

1 kommentar:

  1. Initially, only BetRivers had a seat at the Illinois sportsbook table. Rush Street Interactive, owners of a Rivers Casino in Des Plaines, was officially granted a master license on June 11 and formally started on-line operations seven days later. “We’ve created a world the place we can to} improve that experience of watching sports by including in cash, including participation and capturing our consideration outcome of|as a outcome 1xbet of} there’s extra dopamine driving on it,” Fong said. When gambling is made extra accessible, extra folks will take part. And with extra folks taking part, it follows that extra folks will develop gambling addictions.

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!