6. mar. 2014

ACT, WORKKEYS AND MME TESTING

Alle juniors på min skole er i dag blevet færdige med tre dages intensiv testing. I tirsdags startede vi op med fire timers ACT. ACT er  American College Testing, og er en test som alle juniors i hele USA skal tage. Man bliver testet i English, Mathematics, Science og Writing, og så får man en score mellem 1 og 36, hvor 36 er det bedste. Denne score er ret så vigtig, idet den "bestemmer", hvilke colleges man kan komme ind på - altså hvis man vil ind på et "godt" college, skal man have en forholdsvis høj score for at blive accepted. Der blev gjort ret så meget ud af det, men egentlig synes jeg bare det mindede om Folkeskolens Afgangsprøve... 

Workkeys og MME forstod jeg ikke helt, hvorfor vi skulle tage... jeg tror nok, at de også bliver regnet med i ACT-scoren, men jeg er honestly ikke helt sikker. Men i hvert fald Workkeys testede "common sense", og MME testede os i Mathematics, Science og Social Studies. Overall synes jeg faktisk det gik ret godt, så jeg er spændt på resultatet... selvom jeg jo trods alt er en forvirret lille foreign, og derfor nok skal være glad for 20 (Som egentlig regnes for en helt okay score). Så nu må vi se...

Da vi i dag færdiggjorde MME-testen gik alle juniors to the gym og spillede volleyball og basketball i like halvanden time. Så gik vi til vores fourth hour, havde lunch, og så gik vi tilbage til the gym og "legede" videre (og spiste ice cream og brownies, som vi fik, fordi vi havde været så dygtige, haha win!). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!