7. feb. 2014

WPNN BROADCASTING


En af mine classes er en såkaldt "broadcasting class". Det går ud på, at vi filmer til sports events og lignende, mens vi har kommentatorer på, og ligger smarte overlays på osv, mens det foregår - ligesom når man fx ser foldbold i fjernsynet. I går var vi til vores første event - et wrestling meet. Jeg var computer operator, og det var ærligt talt lidt af en udfordring, eftersom jeg aldrig har det wrestling før, og dermed ikke vidste, hvordan pointsystemet fungerer, hvornår uret skulle stoppes/startes og sådan nogle ting. Men efter en halv time begyndte jeg at få styr på det, og det endte med at blive en stor succes! Vi havde det super sjovt, og glæder os allerede så meget til vores næste event. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!