16. feb. 2014

VALENTINE'S DAY


Min Valentine's day blev kind of "fejret" over to dage. Årsagen var den, at vi har Mid Winter Break February 14-17, og dermed ikke var i skole på the actual Valentine's day. Derfor var det torsdag den 13 "red and pink"-day (class competition, hvor man skulle have pink eller rødt tøj på "in the spirit of Valentine's day"), man kunne købe roser i frokostpausen og sådan. Og jeg fik en rose! Første Valentine's rose, jeg nogensinde har fået, aww. Min cheer coach kom også lige forbi og gav mig en lille hjerneformet box med chocolate, haha, det var sødt nok. 


Om aftnen spillede vores varsity piger deres sidste home game, så der blev holdt taler og delt blomster ud, mens tårerne flød i stride strømme. Mit broadcasting team og jeg livestreamede kampen, and we had a blast, så det var ret cool. 

Om fredagen, the actual Valentine's day, var jeg med Bridget, host sis, og Kelly, host mom, i Midland for at shoppe lidt. Vi skulle egentlig have været i Detroit, men min host dad blev nødt til at arbejde, så vi gør det bare en anden dag. Vi var også lige forbi Kellys søster + familie, og var der lidt, spiste Valentine's chocolate og hyggede. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!