2. feb. 2014

PERCHVILLE

I går var jeg med mine to veninder Marifer og Alua (og deres host dad) til Perchville. Det er en by ca en halv time fra mit hus, der til daglig hedder Tawas (det er også her, jeg skøjter), men en gang om året holder de "Perchville". Alle butikkerne på byens "shoppinggade" deltager så i en "Chili cool off", så man køber den lille "holder", og så kan man gratis gå rundt og smage alle de forskellige slags chili. Tror jeg smagte tyve forskellige slags eller sådan noget, det var helt crazy. Så kan man også stemme på din yndlings og sådan. 
Der var også en lille parade, og man fik muligheden for at hoppe i The Frozen Lake. Tawas ligger lige ned til søen, og eftersom det har været multi koldt de sidste par måneder var den totalt tilfrosset. De skar så en stor firkant i isen, og dem der var crazy enough (og var villige til at betale $20) kunne så hoppe i. Og det gjorde Marifer. Jeg stod bare og tog billeder, men jeg freaked out og var bare sådan helt "omg omg omg, you're crazy, how can you do that, that's insane!!!" og hun var bare sådan helt calm, hahaha. Men ja, det var nu ret sejt, at hun gjorde det. 

Vi fik også DEEP FRIED OREOS! Okay, det lyder overdrevet klamt, men det smagte faktisk VIRKELIG godt. Oreosne var sådan helt soft og fudgy, yumyumyum. 

Anyway, derefter tog vi hjem til Marifer og Alua og lavede hjemmelavede pizzaer, og hyyyyyggede. Skøn dag!Marifer

Chiliiiiiii

Man købte "holderen", og så fik man et lille papkrus med chili hvert sted. De fleste steder kunne man også få cheese, sour cream, crackers etc på 


En Amish-dude kørte folk rundt i hestevogn

Deepfried oreos

2 kommentarer:

  1. Deepfried oreos: må lige lure en opskrift, det kunne se ud som om de er dyppet i noget dej (pandekage-agtigt) og så i friture og så et gavmildt drys flormelis - lyder det rigtigt?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder helt rigtigt! Og de var sådan helt bløde indvendigt, hvis man ikke vidste det tror jeg ikke man ville vide det var oreos, men derimod bare sådan nogle chocolate fudge-agtigt

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!