3. feb. 2014

HAWAII, HERE I COME

Det er lige gået op for mig, at jeg helt har glemt at dele dette med jer: Jeg skal til Hawaii! Det er et company, der hedder Belo USA, der arrangerer rejser for udvekslingsstudenter i løbet af deres udvekslingsår - blandt andet til New York, California, Washington D.C etc - og jeg har så valgt at bestille en plads på turen til Hawaii. Jeg har allerede været alle stederne, de udbyder rejser til, og det var jeg lidt øv over, MEN denne tur går til en anden Hawaiiansk ø (Oahu) end den jeg allerede har været på (Maui), så det er jo perfekt! Jeg tager afsted April 5, og skal være afsted i en uge (og så kommer jeg lige hjem til en uges Spring Break, åh ja, ja klarer den lige). Nogle, af dem jeg var i New York på Soft Landing Camp med, skal også med på den samme tur, så jeg er sikker på, at det nok skal blive super hyggeligt; Jeg glæder mig i hvert fald virkelig, virkelig meget!


1 kommentar:

  1. Rigtigt god tur :-)
    Jeg har forresten en giveaway på min blog http://camilla-soerensen.blogspot.dk/2014/02/giveaway.html

    Kiss <3
    http://camilla-soerensen.blogspot.dk

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!