6. jan. 2014

SNOW DAYS, OH SNOW DAYS


Den sidste måned har det sneet helt ekstremt meget, og og her er helt ekstremt koldt hele tiden. Det var meningen, at vi i dag skulle starte i skole efter Winter Break, men eftersom det sneede ekstra meget i går, fik vi snow day i dag. Det har få fortsat med at sne i dag, temperaturerne ligger helt nede på omkring -20, så vi har allerede nu fået besked om, at skolen er lukket igen i morgen (normalt når man at stå op og gøre sig klar, får skolen giver besked om snow day... suuuuper fedt). Men i hvert fald, to ekstra ferie-dage er da helt i orden, hvis I spørger mig!

Dagen i dag stod på babysitting hos Bridgets to cousins, Ally og Cole. Jeg har allerede været der og babysitte to gange før... de er søde nok, og vi havde det hyggeligt, så det er top dollar!

1 kommentar:

  1. Ej, hvor er jeg misundelig på al din sne! Jeg havde hørt en masse skrækhistorie om vinteren i Skotland, hvor jeg er på udvekslings lige nu, men det har været en af de mærkeligste vintre i meget lang tid herhenne, så der har ikke været sne OVERHOVEDET herhenne! :( jeg kunne også godt bruge lidt sne-fri, haha!

    Du er forresten meget velkommen til at tjekke min blog ud også: http://beinginbritain.blogspot.dk/

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!