24. jan. 2014

SE1 GRADES


Som I kan se, har jeg fået karaktererne for første semester og semester-eksaminerne; og jeg må sige, at jeg er ret så tilfreds! (For your information: A er det højeste, dernæst kommer A-, B+, B, B-, C+....... og sådan fortsætter det ned til E, som er den laveste karakter.)

Jeg var SÅ bange for min Econ eksamen, for følte slet ikke jeg havde styr på en disse, men det gik jo meget godt, så det er top dollar! I'm flying! 

Nu, hvor vi er gået i gang med et nyt semester, har jeg også fået nye fag. Eller jeg er i gang med et få mit skema ændret, for jeg var ikke så tilfreds med første version af det hæhæ, såååå er stadig ikke sikker på, hvordan det kommer til at se ud, og hvor meget det kommer til at ændre sig... men det er nu okay, for jeg kunne meget godt lide mine classes. Men I får selvfølgelig en Update, når det hele er faldet på plads (og jeg har tid og overskud til bloggen... lige for tiden har jeg ret så travlt med cheerleading, skøjteløb og skolearbejde... stresssssss. Ej, det er da rart at have noget at foretage sig, så man ikke bare sidder derhjemme og stener den!)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med karakterne! :-)
    Virkelig spændende blog du har! :D
    Whittaheart.blogspot.dk

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!