4. jan. 2014

ROLLER SKATING
Jeg har for første gang nogensinde været ude og roller skate! Bridget og jeg tog hjem til en veninde, hvor seks andre piger ventede, og så kørte vi mod West Branch. Der skatede vi så i et par timer, og det var super sjovt! Da vi kom ind havde alle roller skates på, og kørte rundt over det hele - der var en snackbar, boede og stole man kunne sidde ved og så en stor "bane", hvor man kørte rundt i ring, ligesom når man er ude og stå på skøjter. 

Da vi havde faldet på røven tilpas mange gange, sagde vi pænt farvel og tak, og kørte ud for at få noget at spise. På trods af at West Branch er forholdsvis lille, ligger der på "hovedgaden" virkelig mange fast food-restauranter; McDonalds, Burger King, Subway, Taco Bell, Arby's, Big Boy, Coldstone osv osv. Så købte vi alle det vi ville have, og så mødtes vi igen på Coldstone og spiste sammen. Super hyggeligt!

2 kommentarer:

 1. Jeg håber, det er okay, at jeg kopierer spørgsmålene fra "the future exchangestudent with a blog challenge" til min blog! :)
  Forresten, jeg tager til Australien næste år, så er det okay, at jeg linker din blog på min liste over udvekslingsblogs? :)
  Fantastisk blog forresten!
  Kys!
  Udvekslingiaustralien.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kopierer bare; det er jo sådan, jeg fik fat i dem ;-) og du må da hellere end gerne linke! Held og lykke med dit udvekslingsophold!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!