7. jan. 2014

PROBLEMS WHEN POSTING COMMENTS

Jeg har fået en del beskeder om, at kommentar-funktionen ikke virker helt optimalt. Jeg har fundet ud af, at der kan være problemer med at udgive kommentarer, når man skriver fra iPhone/iPad. Derimod virker det fint nok, hvis man skriver kommentarer fra computeren (det er i hvert fald sådan jeg har oplevet det - sig endelig til, hvis I oplever noget andet!). Det er en fejl hos Blogger, så det er ikke noget jeg lige umiddelbart kan gøre noget ved, men jeg har skrevet til dem, og håber, de kan få fikset problemet. Beklager ulejligheden!

1 kommentar:

  1. Ja, det er desværre rigtigt. Har flere gange forsøgt at kommenterer fra iPhone, men det lykkes ikke :(
    Men bare man ved at det er det der er problemet, så er det ok. Så kan man jo bare gøre det fra computeren i stedet. Men håber da, at Blogger fixer det :)

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!