2. jan. 2014

NEW HOST FAMILY


Så har jeg helt officielt fået ny værtsfamilie. Paperworket blev godkendt, så de hentede mig (og alt mit bras) her klokken syv. Seriously, det var ikke gået op for mig, hvor meget stuff jeg egentlig har. Det er jo ekstremt. Og jeg er kun halvvejs i opholdet... hvordan kommer jeg nogensinde hjem med alt det her?! Jeg bliver jo nødt til at købe like tre ekstra kufferter! Oh well, den tid, den sorg. Nu skal jeg bare lige have pakket det hele ud igen, og så kan jeg begynde mit liv her hos The Bakers. Det skal nok blive godt!

2 kommentarer:

  1. Hey Malle, hvorfor skifter du familie?? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Som sagt; det er en længere historie, dem, der skal vide det, ved det, og jeg har ikke lyst til at "hænge nogen ud" på internettet :-)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!