26. jan. 2014

GIRLS WEEKEND = SHOPPING TRIP!
Som I nok kan gætte udfra billederne, har denne weekend stået helt og holdent shoppingens tegn. 

Bridget (host sis), Kelly (host mom) og jeg tog afsted klokken otte lørdag morgen. Så mødtes vi med Kellys søster og hendes to veninder, og så kørte vi sammen mod Detroit. Vi kørte direkte til et outlet mall, hvor vi mødtes med fire andre, og så shoppede vi i et par timer. Derefter kørte vi videre til et andet mall, for lige at shoppe et par timer mere (og her fandt jeg en kjole til vores Snowcoming Dance, yay!). Da vi var færdige var klokken omkring halv otte, så vi skyndte os at tage hen og tjekke ind på vores hotel, før vi tog ud og spiste. Vi spiste på den lækreste restaurant; jeg fik sushi, og det var såååå godt! 

I dag, søndag, var det egentlig meningen vi skulle have morgenmad og så bare køre hjem. Men det var liiiiige et andet mall vi skulle kigge forbi på vejen. Der endte vi så med at rende rundt i tre timer.... Oh well, vi fandt nogle lækre ting (Blandt andet en Victorias Secret Outlet butik, hvor ALT var mindst 50% off.... "Heaveeeeeeen," siger jeg bare), så det var totalt meget det hele værd! 

Det var en super hyggelig weekend, virkelig skønt! Eller... mit MasterCard er nok lidt udmattet nu... lille pus. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!