17. jan. 2014

EXAM UPDATE; I SURVIVED!

Left: Vi måtte kun have ét notecard med til exam... og hvad gør den stakkels foreigner, der ikke fatter en disse, så? Hun skriver da bare ultra småt, på BEGGE sider af kortet.  Problem solved! Right: Således ser vores "svarark" ud. Så putter lærerne det bare ind i sådan en maskine, og så bliver det automatisk rettet. Smaaart.

  ørste semester er hermed slut, og i den anledning har vi haft exams i går og i dag. Det foregik sådan, at vores skema blev lavet om, så i stedet for, at klasserne kun varede en time, varede de nu halvanden, og vi havde dermed tre eksaminer om dagen. Torsdag var det 1, 3 og 5 hour det gjaldt (for mit vedkommende English 11, US History og Algebra II), og i dag var det 2., 4. og 6. (Economics, Nutrition and Foods, og Personal Finance). Jeg var lidt (læs: ret så meget) bange for, at det ville gå heeeelt galt, eftersom jeg først begyndte på skolen i starten af 2. marking period, og jeg derfor ikke havde fået første halvdel af pensum med - så jeg har haft travlt med at læse! Men jeg synes faktisk, at det, omstændighederne taget i betragtning, gik meget godt. Men altså, jeg har ikke fået karaktererne endnu, så jeg skal måske vente lidt med at ånde lettet op ;)

2 kommentarer:

  1. Er alle prøverne 50 spørgsmål med 4 svarmuligheder? Hvordan virker karaktergivningen så, +2 for en rigtig, -1 for en forkert og 0 for ikke besvaret eller sådan?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er forskelligt - det er den enkelte lærer, der laver spørgsmålene, og dermed også bestemmer, hvor meget hvert spørgsmål er værd. Ofte er det dog 2 point for hvert spørgsmål; dvs, man får 2 point for at svare rigtigt og 0 får at svare forkert/ikke svare. Så bliver karakteren udregnet ved at finde antal % rigtige svar, og så er 100-94% = A, 93-89% = A- og derned af... (kan ikke huske resten, haha)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!