12. jan. 2014

CHEERLEADING COMPETITION // video

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, var jeg inde og se en cheerleading competition her i torsdags. Jeg filmede lidt af det, og nu har jeg haft tid til at klippe det sammen og lave en lille video, så I kan se, hvad det i det hele taget går ud på... eller i hvert fald blive amazed over the level of coolness, som jeg blev, haha. Enjoy!


1 kommentar:

  1. Årh hvor ser det fedt ud! Skal man på dit cheerleader hold være smidig, gymnastisk og alt det der - for at komme på holdet?
    Jeg skal nemlig selv til usa til sommer, og sidder lidt med en drøm om at blive cheeleader ;-)
    - Det er i øvrigt super spændene at følge med i dit liv herinde!

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!