1. dec. 2013

IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Ja, de fleste er nok klar over det, men DET ER I DAG DEN 1. DECEMBER! Uh, hvor er det skønt. Jeg er KÆMPE jule-fan, det er efter min mening helt klart den bedste tid på året. Jeg har prøvet at pynte lidt op på mit værelse; det er lidt svært, når man intet julepynt har, haha, men jeg synes da jeg er komet forholdsvis langt med lidt farvet karton, et kalenderlys og mine røde kalendergaver, der pynter så fint på min kommode. I dagens pakke var der et kalenderlys og en pakke V6, hahaha. 

Min familie sendte jo den stor pakke her forleden, og i den var der også en gave til "The Reeve Family", som der stod på kortet. Den åbnede de også i dag, og i den gemte sig en pakke marcipan, to pakker nougat (Så skal der laves konfeeeeeekt), to poser pebernødder, noget pralinere , endnu et kalenderlys og nogle chokoladejulemænd... yayyyy, åh, jeg blev SÅ excited da jeg så det! 

Nu skal der hygges med pebernøddespisning og julemusik for fuld skrue. Elsker elsker elsker. God jul til jer alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!