31. dec. 2013

HAPPY NEW YEAR


Så er det i dag, året går på hæld. Det er nu, vi reflekterer over alle de øjeblikke, der tilsammen udgjorde år 2013; vi er taknemmelige for de gode oplevelser, og lægger de dårlige bag os. Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig tror på det det "nyt år, ny start"-fis... for det første forstår jeg ikke rigtig, at man skal vente på et nyt år, for at ændre (eller i hvert fald forsøge at ændre) de ting, man er utilfreds med. For det andet ender nytårsforsæt for det meste med at gå i vasken. Men derfor kan man jo godt tænke over, hvad det forgangne år har bragt, og hvad man ønsker og håber, det nye år vil bringe. 

År 2013 har været et begivenhedsrigt år for mig:
- Jeg fik mit første (rigtige) arbejde, da jeg startede som merchandiser i Elgiganten i april. 
- Jeg gik ud af folkeskolen med en god mavefornemmelse og et totalt tilfredsstillende eksamensbevis. 
- Jeg løb for første gang ti kilometer!!!!
- Jeg startede til dans, hvilket gav mig mange skønne venskaber og fantastiske oplevelser (blandt andet optrådte vi til Landsstævnet i Esbjerg!)
- og sidst men ikke mindst tog jeg selvfølgelig til USA! Det er nok dette punkt, der har haft aller mest indflydelse i 2013 - og måske endda hele mit liv. Det er uden tvivl en af de største beslutninger jeg nogensinde har taget, og jeg er så utroligt glad for, at jeg har haft denne helt fantastiske mulighed. Jeg er ikke engang halvvejs med mit ophold endnu, men jeg har allerede lært virkelig meget om mig selv, verden og menneskene omkring mig. Jeg er evigt taknemmelig for alt hvad jeg oplever, og vil bruge denne lejlighed til at sige tak. Tak til mine skønne venner i Danmark, der (endnu) ikke har glemt mig. Tak til Explorius, for at gøre denne drøm til virkelighed. Tak til alle mine nye venner og bekendte, der gør min hverdag skøn. Og tak til min dejlige familie og ikke mindst mine fantastiske forældre. Uden jer ville jeg ikke kunne klare en brøkdel af det, jeg har været igennem. I forstår mig, hjælper mig og støtter mig i alt, hvad jeg foretager mig. Det betyder så ekstremt meget for mig, og jeg elsker jer så forfærdeligt meget. Af hjertet tak <3

Jeg håber og tror, at 2014 bliver mindst ligeså godt som 2013 har været. Jeg går det i hvert fald i møde med et smil og glæder mig til masser af nye oplevelser, bekendtskaber, muligheder, smil og glade dage. GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!

1 kommentar:

  1. Godt nytår til dig også! Jeg synes at det er enormt spændende at følge med i dine oplevelser i USA, så tak for at du har lyst til at dele det med blog-verdenen! :-)

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!