20. dec. 2013

FIRST GAME AS A CHEERLEADER


Jeg har simpelthen haft så travlt den sidste uge, så har slet ikke haft tid til at opdatere bloggen; men det har jeg heldigvis nu! I mandags cheerede jeg til min første basketkamp, og jeg havde det så sjovt! Både junior varsity og varsity drengene spillede, men vi cheerede kun for varsity. Vi havde så travlt i ugen op til, for vi skulle lære omkring 50 forskellige cheers og chants - stress siger jeg bare!!! Men vi klarede det, så det var top dollar!  

Onsdag var jeg med min veninde, Bridget, først til cheer i en time, så kørte vi til Tawas for at skøjte i halvanden time og til sidst tog vi til basketkamp på Tawas High School, hvor Bridgets kæreste skulle spille. 

De var ret imponerede af mig i skøjteklubben - da jeg gik på is klumpede alle pigerne sammen nede i hjørnet og stirrede på mig i like fem minutter... ret akavet, hahaha, men det var nu meget sjovt. Det var dog ekstra akavet fordi jeg kun har været på is en gang de sidste fire måneder, så følte mig ærligt talt lidt bambi. Oh well. Men de sagde, at jeg måske kunne få lov til at være med i deres show til Marts! Uhhhhh! Og jeg kan også bare melde mig ind i klubben, og komme og træne en gang om ugen eller noget. Yayyy, det skal nok blive godt - har sådan savnet at skøjte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!