27. dec. 2013

CHRISTMAS IN AMERICA

Gift exchange


My Christmas eve dinner!

Bridget and I, knitting

Gifts from Denmark!

Som udvekslingsstudent er julen noget af det værste, og jeg må da ærligt indrømme, at jeg også har haft lidt hjemve her på det sidste... men på trods af det, har jeg haft en SKØN jul! Det har været mærkeligt at skulle fejre en af de største højtider uden min familie, men jeg har istedet fejret den med nogle skønne mennesker og masser af nye oplevelser, så det var fantastisk at prøve!

Inden I allesammen bliver totalt forvirrede, bliver jeg nok nødt til at breake the news: jeg er i gang med at skifte værtsfamilie. Der er ikke sket noget, det er ikke fordi de mishandler mig eller noget i den dur OVERHOVEDET! Jeg vil ikke gå mere ind i detaljerne, eftersom jeg ikke er ude på at udstille nogen - jeg er stadig gode venner med min nuværende værtsfamilie - det fungerede bare ikke længere. Jeg er midt i den laaaange proces, det er, at skifte værtsfamilie. En af mine veninder har tilbudt at hoste mig, så nu skal det sidste paperwork bare ordnes, og så kan jeg flytte ind. Jeg har dog været en del ovre hos dem på det sidste, for ligesom at vænne mig til at være der - og jeg er kun blevet positivt overrasket. De er SÅ søde, og jeg glæder mig til at flytte ind, selvom det selvfølgelig bliver trist at tage afsked med min nuværende værtsfamilie (men de bor kun et par kilometer længere nede af vejen, så helt farvel bliver det nok ikke). 

Anyway, dette indlæg skulle handle om jul! Grunden, til jeg fortalte hele den lange historie, er, at jeg fejrede jul med min "nye" værtsfamilie. Bridget (min veninder og kommende værtssøster) hentede mig omkring noon d. 24, og så kørte vi hjem til dem. Der gjorde de sif helt klar og sådan, og omkring klokken tre kørte vi hjem til Bridgets mormor og morfar, hvor hele den side af familien var samlet (hvilket indebærer 4 aunts/uncles og en hulens masse børn). Der blev så udvekslet gaver og spist en masse mad. Det var dog ikke helt den juleaftens-middag, jeg er vant til; vi fik buffet, med mac and cheese, chicken nuggets, sandwiches, wraps, shrimps, og en masse andet forskelligt. Det smagte ret godt, men det var lidt noget andet end mormors flæskesteg og brunede kartofler... men meget sjovt at prøve, alligevel! Vi tog hjemad omkring klokken halv otte, og så spiste vi (nogle flere) sugar cookies og så film. 

Om morgnen d. 25 kom Bridget hoppende ind i min seng, og vækkede mig med ordene "Wake up! It's Christmas and Santa was here!!!" (Hun er 16 år gammel.......) well, selvfølgelig tror hun ikke længere på julemanden, men vi skulle åbne gaver den morgen! Vi sad alle (Bridget, hendes bror Zac, og deres forældre Kelly og Randy) i stuen foran deres (plastik-)juletræ, i vores PJs og åbnede gaver. Jeg havde medbragt de gaver, jeg havde fået tilsendt fra Danmark (TAK IGEN ALLESAMMEN!), så jeg også havde noget at åbne. Men de havde også været så søde at købe noget til mig! Jeg havde slet ikke regnet med det, eftersom jeg først et par dage inden, vidste, at jeg skulle holde jul med dem, men de havde købt lidt, og jeg blev SÅ glad! Synes virkelig, det var så betænksomt af dem! 

Da vi havde åbnet alle gaverne kom Bridget med vores stockings (jeg havde endda også min egen stocking, aw). I min var der slik, body lotion, og et par øreringe. 

Så spiste vi morgenmad - biscuits with gravy and egg casserole - og gjorde os klar. Omkring klokken tre kørte vi mod Randys famile-tamtam. Det foregik nogenlunde ligesom dagen forinden, og menuen var stort set den samme - bortset fra, at den også indeholdt venison, som de selv havde skudt! Man er vel hunters... ;) 

Alle var simpelthen så søde og imødekommende, og jeg følte mig SÅ velkommen! Det var mærkeligt at være uden sin familie, men disse vidt fremmede mennesker fik mig alligevel, på en måde, til at føle mig hjemme. Det var så ubeskriveligt skønt!

Jeg håber, at alle I derhjemme har haft en skønherlig jul, og får et lækkert nyt år!

1 kommentar:

  1. PLASTIC had to point out a plastic tree there are a lot or reasons like allergies etc. start critizing that family also like u have done to others and how things arnt good enough for ur standards. u went to our school and in my class and had to change cause we aren't good enough and not civilized like u

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!