11. dec. 2013

CHEERLEADING

Jeg er netop kommet i tanke om, at der er noget jeg helt har glemt at fortælle; jeg er startet til cheerleading! Grunden til, at jeg har glemt at skrive det, er, at jeg ville vente til jeg havde været til try-out, men coach syntes åbenbart ikke jeg behøvede at try-oute, haha, så jah, jeg kom bare på holdet. Men i hvert fald, vi har træning ca tre gange om ugen efter skole, og vi skal cheere til varsity-drengenes basketkampe (første kamp er faktisk på mandag, men tror jeg bliver nødt til bare at kigge på, for vi har lært en milliard forskellige cheers og chants og bliver altså ved med at blande det helt sammen, haha.....) 

En af pigerne til cheer går faktisk også til kunstskøjteløb! Blev sååååå excited, da jeg hørte det, og hun har lovet at spørge sin coach om jeg må komme ned og prøvetræne med dem - det ville være SÅ lækkert, hvis jeg kunne få skøjtet lidt igen, savner det simpelthen så meget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!