1. dec. 2013

ASK ME VIDEOOkay, jeg ved godt, at det ikke er en "rigtig" ask me-video, men i mangel på bedre navn, blev det altså titlen.Jeg får både tit og ofte mails og beskeder på facebook med spørgsmål om det at være udvekslingsstudent - så nu tænkte jeg, at jeg ville samle et par at dem jeg oftest får, i en lille video.

Enjoy!

PS. Det er søndag, og jeg har intet lavet i dag (udover denne video selvfølgelig), og syntes ærligt talt ikke lige jeg magtede at dresse up bare for en lille video, haha, så I må klare jer med mit makeup-frie fjæs og træningstrøje... håber, det ikke er alt for forfædeligt!

7 kommentarer:

 1. Du er da fuldstændig vidunderligt sød at høre på! Haha, har fulgt med længe, men tror ikke jeg har kommenteret før. Elsker da du forsøgte at argumentere for at din shopping ikke var så slem som den lød til. God jul! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tusind tak! Glædelig jul til dig også :)

   Slet
 2. Flere videoer! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du nogle idéer til, hvad jeg skal lave videoer om? Er der noget specielt, du gerne vil se? :-)

   Slet
 3. Kan rigtig godt lide din blog, den er super god! :)
  Jeg tænkte på om du var sophmore eller junior, og er de andre elever mere modne/umodne end dig? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Altså jeg er junior, og generelt synes jeg de fleste er nogenlunde ligeså modne som mig. De fleste siger, at Amerikanere er mere umodne end Danskere, og jo, jeg synes også de generelt er lidt mere umodne, men så voldsomt synes jeg slet ikke det er :-)

   Slet
 4. Mig fra før ;)
  hmmm her er nogle ideér

  - En video hvor man følger dig på en hverdag
  - En ny ask me video
  - En video hvor du snakker amerikansk!
  - En video med en af dine venner/veninder hvor i svarer på spørgsmål om hinanden som i et slags "tag"

  og bare alt muligt der falder dig en! Fx en "vlog" mens du er ude at shoppe, eller en video hvor du viser hvad du har købt, hehe ej ved ikke, elsker bare at se videoer fra udvekslingsstudenter, da jeg selv skal afsted til USA næste år!

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!