25. nov. 2013

THE LAST COUPLE OF DAYS


Ja, jeg havde lige tænkt mig at fortælle lidt om, hvad jeg har foretaget mig af spændende ting, siden jeg sidst lavede indlæg.

Som i nok kan se på billedet, har jeg fået nye vinterstøvler! Så dem online, og jeg blev simpelthen NØDT til at eje dem... så det kom jeg selvfølgelig til, hihi, er et meget lykkeligt menneske, kan jeg godt fortælle jer.

Det andet billede forestiller den vej jeg bor på. Klokken 6.40 om morgnen. Hvilket er det tidspunkt, jeg bliver samlet op af skolebussen. Åh ha, det er tidligt....

I lørdags blev jeg hentet af Johanna (tysk udvekslingsstudent, der går på min gamle skole) og hendes hostdad, og så blev jeg kørt hjem til dem. Så hyggede vi og havde en god laaaang tøsesnak - det kan godt være lidt svært engang imellem, at man længere kan tøsesnakke med sine BFFs hele tiden (SAVNER JER, GIRLS!!!) men ja, så bliver man bare ultra taknemmelig for al den tøsesnak man kan opdrive ;)
Søndag morgen tog vi afsted for at hente Hannah (tysk udvekslingsstudent, der går på en helt tredje skole) for vi skulle ned til Sagniaw for at se THE HUNGER GAMES 2: CATCHING FIRE! Yayyyyyyyyyy, det var så godt! Vi var alle sammen totalt excitede over det, det var ret sjovt. Men i hvert fald, god film og godt selskab, så det var top dollar.
Efter filmen tog vi over i centeret og shoppede lidt og så tog vi på Chipotle for at spise sen frokost. Chipotle er lidt mexikaner-mad versionen af Subway... man kommer ind, og skal så vælge mellem burrito, taco, bowl eller salad. Så skal man vælge hvilken slags ris, bønner, kød, og andet fyld man vil have i, og så pakker de den for en. Jeg var lidt skeptisk, da jeg virkelig ikke er til spicy mad osv, men det smagte faktisk rigtig godt! Efter maden (og vores tredje refill... elsker USA for deres gratis refill!) kørte vi hjemad igen.

Her forleden modtog jeg igenigen en pakke fra min søde farmor med lidt i julegodt OG et kalenderlys! Ih så dejligt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!