29. nov. 2013

THANKSGIVING

Hello, mr. Turkey


Under dette enorme lag af mini-marshmallows var der sweet potatoes. Ja, det lyder mærkeligt, men det smagte altså ret godt!

Således så the sweet potatoes ud, da de var færdige. Pumpkin cheese cake! <3
Jeg har i dag fejret en af de største amerikanske højtider; Thanksgiving. Det går i det store hele egentlig bare ud på at spise. Og spise. Og spise. Og se football. Og spise lidt mere. I'm not even kidding, der var SÅÅÅÅ meget mad, jeg tror aldrig nogensinde, jeg så meget som skal SE på en kalkun igen!

Menuen stod på kalkun, stuffing, mashed potatoes, gravy, cranberry sauce, sweet potatoes, egg noodles, green bean casserole, et eller andet squash-mos, sweet carrots, corn bread, wheat bread, rye bread, og til dessert var der FIRE forskellige slags pie/kage; cherry pie, blueberry pie, pumpkin pie og pumpkin cheese cake. Oh my, piece of heaven, siger jeg bare.

Da vi havde spist var alle totalt trætte (Der er åbenbart et eller andet halløj i kalkun, der gør, at man bliver træt når man har spist det, haha), så vi lå og slaskede i stuen og så football!

Overall mindede det faktisk lidt om en familie-julefrokost... altså bare uden gaver, nisser og flæskesteg.

Men udover mad handler det jo om at være taknemmelig for det man har. Personligt er jeg så taknemmelig for at have fået muligheden for at komme på dette helt fantastiske eventyr, hvor jeg får muligheden for at opleve en masse spændende ting og møde en masse spændende mennesker. Selvom alt ikke altid er sjov og ballade, har jeg en fantastisk familie og nogle skønne venner, jeg ved, altid er der for mig, og det betyder simpelthen så uendeligt meget for mig. Af hjertet tak <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!