3. nov. 2013

SOUTH KOREA, THAILAND, AND DENMARK

Juletræer! Selvfølgelig i plastik, man er vel i Amerika ;-)
Fiskestænger!
Så er der ellers lykønskningskort til den helt store gudlmedalje! (+ Hailey til venstre)
Overdrevet stort stykke jerkey og overdrevet stor guldfarvet glimmersløjfe
Gaffatape taget til et helt nyt level; med Justin Bieber motiv! Bemærk også de andre slags i baggrunden
Jeg blev i går inviteret med min coordinatior, Sue, hendes mand, Mike, og deres to udvekslingsstudenter, James fra Thailand og Hailey fra Sydkorea, til Saginaw for at shoppe. Det kunne jeg jo ikke sige nej til (Jeg shopper aaaalt for meget herovre....), så jeg blev hentet af dem lidt i 12, og så kørte vi ellers sydpå. Ingen vi tog til centeret stoppede vi hos "Chen's" som er en kinesisk restaurant, for at få frokost. Den var ret stor, og de havde kun buffet - til gengæld var der seks ret lange buffeter fyldt med alt muligt forskelligt: De havde Mongolian BBQ (Hvor man også kunne få stegt en steak :O), sushi, dessertbuffet + alt det der standard-kineser-restaurant-mad... og PEANUT BUTTER KYLLING! Haha, det blev jeg nødt til at smage, det var ret spøjst.

Da vi havde spist blev vi tre foreigners sat af ved centeret og så kørte Sue og Mike videre for at ordne nogle ting. Så vi kunne gå rundt for og selv, super hyggeligt! Selvom jeg tror, jeg fik mit MasterCard til at græde... igen... oh well, the Holiday Sale var allerede startet, så jeg kunne ikke lade være jo! Omkring klokken fire ringede vi efter Sue, som lidt senere kom og hentede os, og så kørte vi hjemad.

På vejen stoppede vi dog et par gange: Hos Burger King for at få soft-ice (Et bæger (Som endda var ret stort) kostede kun $1, og isen skulle eftersigende være ret god. Jeg syntes dog ikke den smagte videre specielt, men ja, den var nu stadig god :P), hos en eller ande cheese store for at få gratis oste-smagsprøver, haha, og til sidst hos en KÆMPE altmuligt-butik (Det er her alle billederne er fra). De havde virkelig SÅ mange forskellige ting; mad, tøj, hunting stuff, fishing stuff, kæledyrs stuff, julepynt, jamen det blev jo ved altså. Der havde de meget sjov ;)

Da vi endelig kom hjem var klokken vist omkring otte, og jeg blev hos dem og sov. James, Hailey og jeg så NBA og Men In Black om aftnen, og jeg blev kørt hjem af Sue om morgnen.

Alt i alt var det super super hyggeligt! Nu har jeg så bare lige en ordentlig bunker lektier, der skal fixes, oh well...

PS.
Skud ud til min søde lillesøster hjemme i Danmark, der fylder 13 år i dag... kæmpe tillykke, min dejlige teenager <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!