18. nov. 2013

CHRISTMAS IN A BOX
Så har jeg fået pakke igen! Denne gang en større en af slagsen; den indeholdt nemmerlig en hel pakkekalender til lille frk. Udvekslingsstudent! Blev simpelthen SÅ excited da jeg så det, og har hoppet rundt i huset totalt lalleglad lige siden. Og julestemningen kom med gaverne, kan jeg godt sige jer, sidder og hører julemusik mens jeg laver lektier... åh, hvor jeg dog elsker jul <3

Udover min pakkekalender var der en pakke til hver af drengene og mig, hver indeholdende en Toms Julekalender (Yum) og en pakker til hele familien, som de åbner den 1. december plus to gaver til mig, som skal lægges under juletræet... uha, jeg skal virkelig lægge mig i selen, for ikke at åbne det hele nu, haha, ej, det er hyggeligt at have noget at glæde sig til. Men det ser nu spændende ud ;-)

Inden jeg tog afsted læste jeg jo en hel del forskellige udvekslings-blogs, og mange af dem fik tilsendt så utrolig mange pakker fra familie og venner igennem hele opholdet. Allerede der var jeg en smule misundelig, for tænk nu, hvis jeg slet ikke fik nogen pakker? Det ville ærligt talt være lidt trist...
Jeg har nu været afsted i lidt over to måneder, og har allerede modtaget fire pakker og et kort - og jeg klager derfor BESTEMT ikke. Jeg har det lidt som om, jeg får pakker hele tiden, hihi, årh hvor jeg elsker det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!