6. nov. 2013

CHANGING SCHOOLS

Ja, som I måske kan regne ud fra overskriften, skifter jeg skole. Grunden er en længere historie, og overvejelserne har været mange, men en af grundende er, at min forhenværende skole simpelthen var for lille. Fagligt var den god, men eftersom der var så få elever (Lidt over 200 K-12) var deres udbud af aktiviteter efter skole ikke det vildeste. En af det helt store grunde til, at jeg ville til USA på udveksling var, at jeg super gerne ville opleve en rigtig amerikansk high school, med high school-spirit og masser af aktiviteter efter skoletid, og det følte jeg ikke rigtig jeg kunne få på Arenac Eastern. Derfor begynder jeg på Whittlemore-Prescott på fredag.
Jeg var derovre i dag med min områderep, Sue, for at vælge fag. Jeg får English 11, U.S. History, Algebra II, Nutrition & Foods, Strength og Personal Finance. Det skal nok blive spændende!

PS.
I dag er det præcis to måneder siden jeg forlod lille Danmark... åh, hvor er det mærkeligt. På en måde føles det som om, det var i går jeg krammede min familie for sidste gang i ni måneder, men på den anden side har jeg det som om, jeg har været her altid. Jeg glæder mig til at komme hjem til alle mine kære igen, men jeg har overhovedet ikke fået nok af USA endnu!

1 kommentar:

  1. Vil du ikke skrive hvordan din første skoledag på den nye skole gik? :)

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!