15. nov. 2013

BRONNER'S CHRISTMAS WONDERLAND, TONY'S AND PREMIUM OUTLET


I dag har jeg oplevet vilde ting, kan jeg godt sige jer! Vi havde alle fri fra skole, da det er "Opening day for deer hunting season". Jeg har været i Frankenmuth (En by ca 2 timers kørsel fra mit hus), hvor VERDENS STØRSTE JULEBUTIK LIGGER! Literally, det er den største butik i hele verden, der KUN sælger juleting – og den er på størrelse med 4 football baner! Jeg var der med syv andre udvekslingsstudenter fra min skole (vi er også fra den samme organisation + har den samme coordinator alle sammen, så vi holder lidt sammen, haha). Vi var derinde i omkring to timer, og vi kunne SAGTENS have brugt dobbelt så lang tid. De havde alverdens ting – lige fra julekugler og nissehuer til souvenir t-shirts med rensdyr på og en to meter høj julemands-figur. Der var en section med ”Christmas around the world” hvor der var julepynt fra hele verden – fx julekugler med kinesiske tegn og en ”julekugle” formet som en taco (fra Mexico), hahaha, der var mange spøjse ting. Danmark var dog ikke repræsenteret; de havde en ”Scandinavia” afdeling, men der var kun Norge og Finland (Sverige havde endda sin egen lille væg), men Danmark var ingen vegne… I felt kinda offended :( Oh well, jeg var ærligt talt for meget oppe og køre til at blive sådan rigtig irriteret over det, hihi, det var seriøst sejt!

Da vi havde fået nok jul – pffff, som om det nogensinde kan ske – kørte vi til Tony’s. Det er en restaurant, som laver ret så god mad. Og de laver tilmed meget af den ret så god mad. Som i VIRKELIG meget! Portionerne var gigantiske, og jeg tror ikke der var en eneste, der spiste op. Der var mad everywhere!!!

Dette var oprindeligt en én-persons isdessert. Hele bordet (9 mennesker) endte dog med at dele den, og vi spiste ikke engang det hele. Der var seriøst meget is. Og flødeskum. Og nødder. Og kirsebær. Og chokoladesovs. (Pigerne er Hailey fra Sydkorea og Alua fra Kazakhstan)

Marifer (Mexico) fik en BLT. Med et helt pound bacon! 

James (Thailand) fik en BLT magen til Marifers. Og han spise faktisk den hele! Vi var ret imponerede... på trods at, at han ikke spiste pomfritterne, han fik med ;-)

Da vi havde spist færdig kørte vi til Birch Run, hvor der ligger et PREMIUM OUTLET!!!!! Åh, jeg var i himlen. Jeg holdt mig dog lidt i skindet, og købte ikke specielt meget (overhovedet ikke fordi vi kun havde tid til at gå den ene halvdel af butikkerne igennem, nejenj), men de få ting jeg købte kunne jeg ikke være mere tilfreds med, så det er top dollar!
Her til sidst får I lige et billede mere fra Bronner's Christmas Store. Hele butikken så sådan ud! Til højre kan I se, at jeg har været så heldig at få endnu en pakke tilsendt; denne gang fra sødeste Sarah! Hihi, blev så glaaaaad - savner dig så meget, mus <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!