24. okt. 2013

ONE OF THOSE MAJOR DIFFERENCES

Jeg fik i går lov til at tage fri fra skole, så Janet, George, Wyatt og jeg kunne tage ned til Saginaw og shoppe lidt - haha, yndlings grund til at få fri! :-D Men i hvert fald, vi startede med at spise frokost hos Georges forældre, super hyggeligt. Derefter tog vi ind til selve Saginaw. Jeg fik købt lidt forskelligt godt, deriblandt en lækker vinterfrakke fra Calvin Klein, woopwoop. På et tidspunkt var vi også inde i en "hunting store" (hunting er det helt store herovre, og i den butik ventede der et noget chokerende syn...
Camo all over

På billedet ovenfor kan I se en brøkdel af de geværer, der fyldte hele den ene langside i butikken. Kæmpe store, virkelig meget ægte geværer stod bare skødesløst lænet mod væggen... jeg fik seriøst det vildeste chok, da jeg opdagede dem! Det værste er næsten, at de første 14 geværer på billeder ikke bare er "almindelige" geværer; næh nej, det er skam børnegeværer! Say whaaat?! Jaja, børn herovre tager også på jagt, og har deres egne geværer og crossbows og sådan... så er det altså serveret kulturforskel, så det batter.

PS.
Jeg siger ikke, at deres forhold til våben er forkert, og jeg ved jo godt at de skal have license for at håndtere et våben, det er bare MEGET anderledes i forhold til det, jeg er vant til. Over and out.

4 kommentarer:

 1. Må vi ikke se hvad du købte? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, nu er denne blog jo ikke tænkt som den sædvanlige "OOTD", "New ins", "i dag har jeg så lavet.." kind of blog, mennnnn jo, måske laver jeg et indlæg dedikeret til shopping - det er jo trods alt noget jeg bruger meget tid på :P

   Slet
 2. Jeg gætter på det pink yderst til venstre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var tæt på! Men da jeg opdagede, at der ikke var nogle swarovski-sten på, syntes jeg, at det var lidt ligemeget ;)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!