9. okt. 2013

THE WEBSITE THAT SAVED THE LIVES OF ALL THE DANISH EXCHANGE STUDENTS

En af mine kære med-udvekslingsstudenter (se hendes facebook-side her), har fundet den mest fantastiske hjemmeside, jeg endnu har set.
Nordisk Import er et firma, der sælger alverdens danske ting og sager - lige fra kalenderlys og til opvaskebørster og blød nougat. De holder til i Georgia, hvilket betyder, at alle de mange danske udvekslingsstudenter rundt om i USA ikke længere behøver at få deres stakkels familier hjemme i Danmark til at betale 200kr. for at få sendt en lille pakke grødris herover (eller hvad de danske hjerter rundt omkring ellers begærer)(selvom de nu ikke behøver at stoppe helt med pakkerne... det er nu så hyggeligt)(Trippel parantessæt, uhauha... men faktisk kan familien i Danmark jo godt bestille til udvekslingsstudenterne via siden, sådan helt surprise-agtigt... vink-vink). Jeg blev så ovenud lykkelig da jeg så hjemmesiden, og det er da helt sikkert, at jeg kommer til at bruge den mindst et par gange!

http://www.nordiskimport.com

2 kommentarer:

 1. Jamen tusind tak for det meget diskrete hint ;)
  I forældregruppen på Facebook er også nævnt en shop på nettet: http://www.scandinavianbutik.com/. Har ikke kigget nærmere på den, men altid godt at have noget at vælge imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da så lidt! :P og den må jeg lige smutte ind og kigge lidt på!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!