12. okt. 2013

PUMPKIN CARVING ON A FRIDAY NIGHT

I går blev jeg af nogle piger fra skolen inviteret med over til den ene for at carve pumpkins, se film og spise pizza. Altså, det kan man jo ikke rigtig sige nej til, så da klokken ringede ud klokken tre kørte jeg med to af pigerne hen for at købe de fem aller bedste pumpkins! (Hvilken tog en evighed, overvej lige, hvor mange der er!!!). Da vi havde besluttet os, kørte vi hjem til den ene, og begyndte at se "I Am Legend". Lidt senere kom to andre piger, og så begyndte vi ellers at carve pumpkins til den helt store guldmedalje - og de blev da ret flotte, hvis jeg selv skal sige det! (Mit er det til højre på det næstsidste billede, hihi, er det ikke cute?) 

Fik et lift hjem af en af pigerne - det er altså virkelig mærkeligt, at blive kørt rundt af sine venner - i deres egne biler - som var det det mest naturlige i verden. Altså, det er det jo her, men alligevel, haha

PS. 
Min kære Farmand havde fødselsdag i går, kæmpe stort tillykke med de 29, du gamle ;-) Håber at mor og Freja fejrede dig ordentligt, nu jeg ikke kunne... love you <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!