7. okt. 2013

HOST FAMILY UPDATE

Det er gået op for mig, at jeg helt har glemt at fortælle om den lille ændring, der er blevet foretaget mht. til min værtfamilie. Nej, jeg har ikke skiftet værtsfamilie, men det har min ukrainske "søster" til gengæld. De sidste par uger har ikke ligefrem været en dans på roser, hverken for hende eller resten af familien, og i fredags skiftede hun (endelig) familie. Hun kom ned til en familie ca. to timers køretur væk, så hun har også skiftet skole. Det har jeg ærligt talt ikke de store problemer med, for vi havde det bare ikke særlig godt sammen, og til sidst talte vi stort set ikke sammen - og det er altså ikke super festligt, når man deler værelse + har 5 ud af 6 klasser sammen! Så ja, vi er alle meget tilfredse, og nu kan der forhåbentlig komme lidt ro i hverdagen.

Hader at lave indlæg uden billeder, så her får I lige et, selvom det overhovedet ikke passer til teksten...
I dag havde vi photo day. Alle får sådan et fint lille kort, ved ikke helt hvorfor, men det er da meget nice :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!