13. okt. 2013

FARM LIFE

Janet, putting roof on the barn
The barn (And Janet on top of it)
View from the barn
Shawn
Wyatt, Kodey and Garret
Wyatt
Kodey and Garret
Our house seen from the barn
Grapes in the garden
George
Animals! Rabbits, geese, chickens and ducks
W Maple Ridge Rd 
Our house seen from the road
Garret and one of our little baby cows
Lambchop
Bullseye
Our two horsessss
Så fik jeg endelig taget mig sammen til at tage mit kamera frem - så I får hermed en billedstorm af haven, dyrene og min skønne familie i fuld gang med at putte roof on the barn. Tog simpelthen så mange gode billeder, og kunne slet ikke vælge, hvilke jeg helst ville vise... men her får I nogle, og så lægger jeg nok også nogle på Facebook. 

Vejret har være super godt på det seneste - har endda shorts på nu og da - så det er skønt! Tror dog, at temperaturen falder ret drastisk snart, så det er jo bare om at nyde det, mens det er her!

3 kommentarer:

 1. Skønne billeder - dejligt at se hvordan du bor :-)

  SvarSlet
 2. Kan du lave et indlæg om dit værelse? P.s jeg elsker din blog ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg havde faktisk tænkt mig at tage billeder af mit værelse, men eftersom jeg stadig er i gang med at finde mig rigtig til rette, venter jeg lidt... men det skal nok komme! Og tusind tak! :-)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!