5. okt. 2013

A WATERPARK, AN APPLE PIE AND A PACKAGE FROM DENMARK


Jason på bodyboard

María, jeg og Nellie

Soaring Eagle Waterpark

Det røde og grønne er den top dollar vandrutchebane!

Fællesbillede (der var også fire piger mere, men de tog tidligere hjem, så de kom ikke med på billedet)

Jeg var i dag i Soaring Eagle Waterpark med nogle af de andre udvekslingsstudenter i området. Det var super hyggeligt, og vi havde det SÅ sjovt! Vi mødtes kl 8:30, tog så i samlet flok derned (køreturen tog næsten to timer!), var der i omkring seks timer og vendte så snuden hjemad igen.


Da jeg kom hjem, stod denne skønhed og ventede på mig (Efter aftensmad selvfølgelig ;-) ) Elsker, elsker ELSKER apple pie!


Og se, hvad Shawn kom ind med, mens jeg sad og spiste pie!!!! Pakkeeeeeeeeeee fra Danmaaaaaaaaaaark


Og dette er så, hvad pakken indeholdt af godter; En pose rotella, en pose vampyrer, Marabou, marcipanbrød, fire pakker Läkeroler, remoulade, et blad, tre opladere til min iPhone (hahah - de går hele tiden i stykker nemlig... hader Apple for, at have skiftet opladeren -.-) og tre SKØNNE kort, et fra far, et fra mor og et fra min søde søster. Begyndte virkelig at tude da jeg åbnede pakken og læse kortene - ikke fordi jeg var ked af det og havde mega hjemve og alt muligt, men fordi jeg blev så utrolig glad, og holder så utrolig meget af dem alle tre! (Og fordi jeg virkelig har savnet remoulade :P)
ELSKER JER! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!