7. sep. 2013

THE FLIGHT

Så er mit eventyr begyndt! Det startede med, at alle os, der rejste med Explorius på den afgang, mødtes i Kastrup Lufthavn. Så blev det tjekket, at vi alle havde de rigtige papirer, vi fik lidt fælles beskeder, vi tjekkede bagagen ind, og så skulle vi sige farvel til vores familier.  For mit vedkommende var det faktisk slet ikke så sørgeligt, som jeg havde forventet – jeg var alt, ALT for spændt til at være ked af det! Selvom det selvfølgelig var en lidt mærkelig situation… men efter vi havde sagt farvel gik vi op ad den famøse rulletrappe, og var i det øjeblik fuldkommen på egen hånd, indtil vi blev hentet af en Explorius-medarbejder i JFK-lufthavnen i New York. Begge flyveture gik over al forventning – vi rockede for hårdt til det der med at finde den rigtige gate på det rigtige tidspunkt, osvosv… ingen problemer der. I Heathrow – hvor vi mellemlandede, havde vi omkring 2,5 timer inden vi skulle med det næste fly, så jeg og to drenge satte os ned og spise sushi. Og det smagte faktisk overraskende godt! Det kan man dog ikke sige om maden, vi fik serveret ombord på flyet fra Heathrow til JFK… hold nu op, hvor smagte der bare ikke særligt godt! Det eneste, jeg spist af det, var en bolle, og så spiste jeg nødder, jeg havde købt i Kastrup, og kanelknækbrød, jeg havde med hjemmefra. Men det var fint, jeg overlevede, så alt er godt! ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!