30. sep. 2013

SCHEDULE CHANGE AND HOOOOMEWORK

Yndlingssnack, når vi kommer hjem fra skole, yummy
Min helt egen samling af helt ekstremt store, tykke, tunge skolebøger + mit fine penalhus på toppen (Tak muttiiii, du aner ike, hvor mange komplimenter jeg har fået om det!)
Ja, mit skema er blevet ændret. Jeg forstår ikke helt hvorfor, men min U.S. History class blev rykket fra 6th hour til 1st hour. Eftersom den er required for udvekslingselever, blev jeg nødt til at finde noget nyt at have i 6th hour - og der har jeg så fået chemistry! Jeg har således ikke spansk mere, hvilken jeg synes er lidt øv, da jeg godt kan lide sprog, men chemistry (som jeg kun har haft en enkelt gang, men alliegevel) er jeg allerede super glad for, så det er okay. Selvfølgelig er det lidt svært at følge med, når det hele foregår på engelsk (surprise), men det vi lærer om ligenu har jeg allerede haft om, så jeg kan "let" gætte mig til, hvad de forskellige ord betyder, så det er super.

Hele sidste uge havde jeg stort set ikke noget homework men allerede i dag blev jeg bombarderet - sad i lidt over to timer og arbejdede for fuld skrue, og lavede ikke engang det hele, da jeg fattede hat af de spørgsmål vi skulle svare på til English Litterature... så skal lige have lidt hjælp af min lærer i morgen. Altså jeg var måske også selv lidt skyld i alle lektierne, da jeg lavede minus (af det vi blev sat til af læreren i hvert fald, hæhæ) i Algebra, men det var noget jeg har haft om før, så det er ikke fordi jeg har svært ved det, det tager bare laaaang tid. Men ja, jeg kom igennem det - og jeg overlevede - så alt er godt.

PS. Hvis I ikke havde fanget den, er det popcorn, der er, på det første billede. Og det er ikke "bare" popcorn, nej, det er HJEMMELAVEDE popcorn (og nej, ikke hjemmelavede som i "vi har selv åbnet posen og poppet dem i mikroovnen........). Majsen er hjemmedyrket, så er den blevet tørret, så har hele familien siddet og pillet alle de tørrede majs af kolberne (altså det var før jeg kom, og det er jeg ret så glad for, for de siger det var et forfærdeligt arbejde!), og poppet dem i en lille popcorn-popper de har. Der er således INTET smør, olie, salt etc. på, så det er 100% naturlige og sunde og alt det fis - og hold nu op, de smager goooodt!

6 kommentarer:

 1. Er jo ikke den store popcornespiser, men disse tror jeg nu nok jeg kunne tænke mig at sætte tænderne i. Lyder godt nok lækkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også, du ville kunne... for det er det i hvert fald ;)

   Slet
 2. dette er en test

  SvarSlet
 3. Hejsa Malle! Som du kan se lykkedes dette. Det er sendt fra computeren med din mor ved min side. Tror du, det er fra en iPad onkel Jinz har prøvet at skrive? Måske er det din opsætning? Kærlige tanker fra mormor

  SvarSlet
 4. Dejligt det lykkedes mormor at kommentere :-)

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!