19. sep. 2013

RACHEL'S CHALLENGE

Når skolen uddeler gratis lommetørklæder til alle, ved man, at det bliver voldsomt!
Alle dem, der accepterede Rachels Challenge skrev deres navn på dette banner, som så bliver hængt op i kantinen
Okay, dette billede er ret så dårligt, men prøvede bare at få et billede af, at alle havde de samme gule "Rachel's Challenge"-tshirts på
Denne skoledag har ikke været helt normal... i dag havde vi nemlig "Rachel's Challenge"-tema, eller hvad man skal kalde det. Rachel's Challenge handler om en pige ved navn Rachel Joy Scott, der var et af ofrene ved det forfærdelige skyderi på Columbine High School i 1999. Efter hun blev myrdet, har man fundet hendes fem dagbøger. I dem - og et essay hun skrev i skolen - kan man læse om, hvor opsat hun var på, at ændre verden i en positiv retning.

Der var en kvinde på skolen, som holdt foredrag om Rachels liv og "Rachel's Challenge", som i det store hele går ud på at alle kan være med til at ændre verden en lille smule - ved at respektere og behandle sine medmennesker bedre. Foredraget var super inspirerende, og jeg tror, at 95% af dem, der så foredraget, græd på mindst et tidpunkt... det var så kraftfuldt budskab, og hele oplevelsen var virkelig følelsesladet. Man blev virkelig revet med. Jeg kan ikke rigtig forklare det meget bedre, men hvis nogen vil vide mere om det, kan man gå ind på den officielle hjemmeside for Rachel's Challenge og læse om det.

Men i hvert fald, vi havde første time som normalt, og resten af skoledagen gik med foredrag og evaluering... her til aften var der også et Rachel's Challenge Community arrangement på skolen, men siden Garrett, en af mine værtsbrødre, har fødselsdag i dag (Tillykke, Garrett!), tager vi ikke derover, men bliver i stedet hjemme og hygger - jeg har lige bagt en kage med Janet, som vi skal have til dessert. Bumbum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!