3. sep. 2013

PACK WITH ME

Well, så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave min pakkevideo - og hold nu op, det var ikke helt uden problemer, så nu har I bare at nyde hvert sekund af den! Ej, jeg er lidt akavet, og den er en smuuuule længere end forventet, men altså sådan er det... håber den lever bare nogenlunde op til forventningerne, haha...

Men i hvert fald, hvis I har nogen spørgsmål til det ene eller det andet, så hold jer endelig ikke tilbage. ;-)

Til de af jer, der kun ville se, hvordan jeg pakker kufferten, starter den del ved 10:00.

Enjoy!

PS.
Her er link til min pakkeliste

4 kommentarer:

 1. Du har jo næsten intet tøj med :O hvordan skal du overleve 10 måneder på så lidt tøj?
  Vil du skrive her, hvad du giver din værtsfamilie?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det synes jeg heller ikke, haha! - men 1. Skal jo til New York først, hvor jeg kan shoppe lidt og 2. Der ligger to outlets rimelig tæt på huset, hvor min værtsmor har sagt, at vi godt kan tage hen... Så overlever nok ;-)

   Og jeg tror jeg laver et indlæg med dem, når jeg har givet dem - jeg tager ingen chancer! :-D

   Slet
 2. Hvilket program har du brugt til at lave en pakkeliste med? Den er super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er lavet i Adobe InDesign - tusind tak :-)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!