16. sep. 2013

ONE WEEK DOWN... AND A LOT MORE TO GO

Okay, jeg er blevet overrumplet (well, det er måske en overdrivelse, men næsten da!) med beskeder fra skuffede læsere, der synes, der er gået for lang tid siden mit sidste indlæg... upsi... men det bliver der lavet om på nu! Har ikke taget så mange billeder, da jeg synes det er lidt flovt at gå rundt at lege turist, i hvert fald her i starten, men I får alligevel lidt:

Har været til mit første American football game!
Taget selfies - men det må man godt, når man har fået lækkert nyt Ralph Lauren lir. (Vi var i outlet i lørsdags, og kom vist liiiige til at spendere end mindre formue. Ups...)
Set Cars med Wyatt - så hyggeligt <3


Jeg kan allerede nu sige, at et udvekslingsophold ikke udelukkende er en dans på roser... jeg har allerede været ramt af første "hvad i alverden laver jeg her, det er verdens dummeste idé ikke at skulle se sin famile og venner i ni måneder, jeg vil hjæææm"-moment... men jeg er kommet over det igen, skrev og Skypede med min familie hjemme i Danmark, og selvom det bliver frarådet at have for meget kontakt til dem, hjalp det mig altså utrolig meget... og jeg kan ikke gå i for lang tid uden at tale med min familie, no way, så indtil videre har jeg det i hvert fald fint med at have lidt kontakt med dem :-)

Jeg har gerne ville gå til noget cheerleading/dans/something like that mens jeg er herovre - men så så jeg cheerleaderne til football gamet, og åh ha, det var ikke noget kønt syn... men Janet kender måske en, som underviser et andet cheer-hold, så det prøver vi lige at finde ud af. Krydser fingre!

I dag blev Ruslana, en anden udvekslingsstudent ved navn Johanna (fra Tyskland) og jeg forresten interviewet til den lokale avis - uhauha, celebrities osv! Det var faktisk meget sjovt, journalisten spurgte bare om standard ting som "hvorfor ville du gerne til USA som udvekslingsstudent", "hvad er de største forskellige mellem USA og dit hjemland", "hvad vil i gerne opleve i løbet af jeres ophold" etc. etc. Vi fik også taget billede. Må se, om jeg kan få fat i den avis! :-D

Funny stuff:
- Herovre går jeg under navnet "Emily"/"Amily". Det har været lidt svært at vænne sig til, men det går fremad!
- I Spanish går alle under en andet - spansk - navn end deres eget, sådan for at komme lidt mere ind i det spanske eller noget, ved ikke helt. Men jeg hedder så "Ana", så alt imens jeg har svært ved, at folk kalder mig Emily, skal jeg lige pludselig også til at reagere når folk siger Ana. Det er ikke nemt, kan jeg godt sige jer!
- Stort set ingen ved, hvor Danmark ligger... og dem der nogenlunde har en idé om det, tror det er en del af Tyskland
- Alle er totalt excited over, at man kan købe alkohol i Danmark, når man er 16. Det er måske "forståeligt" når man skal være 21 i USA, men de er bare allesammen sådan: "Er det rigtigt, at man  Danmark må drikke når man er 16?!" "Æh, ja.." "Omg cooool, jeg skal så meget til Danmark" Haha, elsker det
- Ringetiderne på skolen er SÅ mærkelige! Klasserne varer lidt over en time (det er ikke præcis samme minutantal for alle timerne, kan ikke lige huske de præcise ringetider, men det er virkelig mystisk) så har man FIRE minutter til at gå ud til sit locker, skifte bøger og gå til sin næste klasse. Der er umuligt at huske ringetiderne fordi de ikke er ens, og fordi "pausen" er på fire minutter... hvorfor ikke bare fem, altså? Haha

2 kommentarer:

  1. Haha sjovt at du bliver kaldt Emily/Amily! Jeg hedder selv Amalie og skal afsted som udvekslingsstudent i 2014, og jeg har gået og tænkt lidt over om hvordan de mon vil udtale mit navn, da det jo ikke ligefrem er let at udtale på amerikansk, men nu ved jeg da hvad jeg kan være forberedt på :D Ps jeg har stor gavn af din blog!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, jeg gik også i flere måneder og spekulerede over, hvordan jeg ville udtale det; og alligevel blev det ikke en eneste af de halvtreds forskellige måder, jeg havde tænkt på, eftersom min værtsfamilie allerede havde deres egen måde at sige det på... og så var det nemmere bare at bruge den ;) og det er jeg da glad for at høre! Sig endelig til, hvis der er noget du vil høre mere om etc, vil med glæde hjælpe, hvor jeg kan :-)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!