5. sep. 2013

LAST DAY IN DENMARK

Om 24 timer sidder jeg i flyveren, på vej mod Heathrow. Derefter er der 2,5 timers ventetid, og så sætter vi for alvor kursen mod staterne. Jeg glæder mig så overdrevet meget... men det er også så overdrevet mærkeligt. Jeg kigger rundt på mit værelse, og begynder så småt at indse, at jeg ikke kommer til at være en del af hele denne verden i ni måneder. En lille del af mig ønsker brændende bare at blive hjemme... men så skriger de resterende 95% af mig, at det bliver mit livs oplevelse, og at jeg for alt i verden ikke vil misse denne fantastiske mulighed. Det bliver så fantastisk, det er jeg overbevist om. 

Om lidt kører min familie og jeg ud til vores sidste familiemiddag, som kommer til at være på min yndlingsrestaurant over alle yndlingsrestauranter: Sticks 'n Sushi! Yumyumyum, elsker det. 

I får lige et billede af min søde søster og jeg, fra sidste år i Yosemite - kun fordi vi er så nuttede, og jeg kommer til at savne hende så forfærdeligt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!